Managers Bedrijfsvoering

Platform Managers Bedrijfsvoering

Als manager of teamleider Bedrijfsvoering hebt u vaak een behoorlijke zelfstandige functie met een grote verantwoordelijkheid.

U heeft een belangrijke rol in de financiële controle en sturing van de corporatie… U bent betrokken bij HR, ICT projecten en digitalisering van de organisatie.. U bent verantwoordelijk voor inkoop en verkoop.. en meer. De afdeling Bedrijfsvoering is een belangrijke spil in het web bij de corporatie.

Kennis delen met elkaar, casus bespreken, bijgepraat worden op actuele ontwikkelingen en sparren met collega managers Bedrijfsvoering is dan nuttig en waardevol. Het platform is specifiek voor teamleiders/managers Bedrijfsvoering. De eigen en de vakontwikkeling staan centraal.

Het platform Managers Bedrijfsvoering komt drie keer per jaar fysiek bijeen en daarnaast zijn er regelmatig korte gerichte online bijeenkomsten. Het platform bestaat uit deelnemers die werkzaam zijn als Manager Bedrijfsvoering bij een woningcorporatie. De bijeenkomsten kennen -net als alle platforms- een gevarieerde opbouw.

PE punten voor uw ontwikkeling

Deelnemen aan het platform draagt direct bij aan uw eigen ontwikkeling. Daarom zijn platforms ook goede ontwikkelactiviteiten en ontvangen deelnemers bij deelname PE punten. Het aantal PE punten wordt op basis van het inhoudelijk programma vastgesteld.


PE punten ontwikkeling corporaties


Om Managers Bedrijfsvoering bij woningcorporaties te ondersteunen in hun functie en ontwikkeling organiseert ons opleidingszusje Finance Ideas Academy het Platform Managers Bedrijfsvoering. Wilt u aansluiten? Mail ons op info@fi-academy.nl 

Informatie aanvragen